Recent Posts

sâmbătă, 21 aprilie 2018

Friptura de miel cu tarhon

Friptura de miel cu tarhon


Friptura de miel cu tarhon

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • tarhon uscat
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare: 

Asezam pulpa de miel intr-o tava. Condimentam  carnea cu sare, piper, cimbru, tarhon, usturoiul presat  si o masam bine. Turnam vinul, acoperim tava cu folie de plastic si dam la rece pentru o zi.(intoarcem ocazional pulpa).Punem tava la cuptor la foc mediu, acoperita cu folie de aluminiu pana scade  aproape toata zeama. Scoatem folia, stropim cu ulei si o lasam sa se rumeneasca.

Servim friptura cu salata verde.
Friptura de miel cu tarhon

Friptura de miel cu tarhon

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...