Recent Posts

duminică, 18 martie 2018

Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci


Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

Astazi am facut(din nou) o tocanita cu preferatul meu, nautul.A iesit delicioasa, mai ales ca am imbunatatit-o cu o portie generoasa de ciuperci.

Ingrediente:

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 400 gr ciuperci proaspete
  • 300 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
  • 300 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  •  cimbru
  • oregano
  • patrunjel verde pentru decor
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:


Spalam carnea si o taiem cuburi mai mari. In uleiul incins punem carnea i o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai lasam pana aceasta  incepe sa se inmoaie. Stingem cu apa calda cat sa acopere carnea, adaugam foile de dafin si fierbem 15-20 de minute, acoperita cu un capac. Adaugam ciupercile curatate si taiate felii si mai lasam 10 minute. Adaugam rosii, nautul, ardeiul gras taiat cuburi, sare, piper, cimbru si oregano si fierbem pana sosul scade.
Servim tocanita cu patrunjel verde presarat deasupra.
Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...