Recent Posts

joi, 14 decembrie 2017

Cheesecake cu cafea si ciocolata

Cheesecake cu cafea si ciocolata


Cheesecake cu cafea si ciocolata

Ingrediente:

blat:
  • 300 gr biscuiti cu cacao
  • 100 gr unt 82% topit
crema:
  • 1 ou intreg
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 2 lingurite nesss
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic de gelatina
  • 500 gr crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 gr ciocolata rupta bucati
  • cacao
  • merisoare congelate

Mod de preparare:

Amestecam biscuitii macinati cu untul topit. Asezam compozitia intr-o forma de tort tapetata cu folie alimentara si o presam bine. Dam forma la frigider pana pregatim crema.
Pentru crema punem oul impreuna cu galbenusurile, zaharul, nessul si cacaua intr-o craticioara cu fund dublu la foc mic. Amestecam constant pana compoziti a se ingroase,  fara a fierbe. Intrte timp hidratam gelatina in 2 linguri apa rece. Turnam catyeva linguri de crema fierbinte peste  gelatina, amestecam energic, apoi turnam gelatina peste crema. Amestecam si lasam crema sa se raceasca. Amestecam cu crema de branza , bucatile de ciocolata si frisca batuta spuma tare.Asezam compozitia peste blatul de biscuiti si dam  la frigider pana in momentul servirii. Inainte de a o servi, o scoatem din frigidwer, o asezam pe un platou, cernem deasupra putina cacao si asezam  cateva merisoare congelate sau puteti sa o ornati dupa preferinta.
Cheesecake cu cafea si ciocolata

Cheesecake cu cafea si ciocolata

Cheesecake cu cafea si ciocolata

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...