Placinta cu carne de porc si legume
Ingrediente:
- 5 foi de placinta taiate pe jumatate
- 200 gr pulpa de porc tocata
- 50 gr mazare congelata
- 50 gr boabe de porumb din conserva
- 1/2 vanata curatata si taiata cubulete
- 1/2 morcov ras
- sare
- piper negru macinat
- cimbru
- 1 ou
- ulei pentru uns foile
- 2 linguri apa minerala
Mod de preparare
Amestecam carnea tocata cu mazarea, porumbul, cubuletele de vinete, morcovul ras, sare, piper, cimbru si oul.
Intr-o tava asezam pe rand jumatate din foile de placinta, pe care le ungem cu putin ulei. Asezam amestecul de carne si legume, apoi restul de foi unse. Ultima foaie o stropim cu apa minerala, apoi cu ulei. Dam placinta la cuptor pana se rumeneste.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu