Recent Posts

vineri, 24 noiembrie 2017

Mancare de fasole pastai cu piept de pui

Mancare  de fasole pastai cu piept de pui


Mancare  de fasole pastai cu piept de pui

Ingrediente:

  • 300 gr piept de pui
  • 400 gr fasole galbena  pastai congelata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • paprika iute si afumata
  • marar si patrunjel verde

Mod de preparare:

In uleiul incins punem ceapa tocata fin. Amestecam pana devine sticloasa, apoi adaugam pieptul taiat fasii. Amestecam usor pana se albeste pe toate partile, adaugam pasta de gogosari, fasolea pastai usor dezghetata si acoperim cu apa calduta. Punem si foile de dafin, sare si piper si fierbem la foc mic pana fasolea se inmoaie. Adaugam pasta de tomate si paprika si mai lasam putin sa scada zeama. Inainte de a stinge foculadaugam ararulsi usturoiul tocate fin. Servim  cu patrunjel verde presarat deasupra.
Mancare  de fasole pastai cu piept de pui

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...