Recent Posts

sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Cotlet de porc picant cu glazura de gem de caise

Cotlet de porc picant  cu glazura de gem de caise



Cotlet de porc picant  cu glazura de gem de caise

Ingrediente:

  • 1 bucata cotlet de porc(1,5kg)cu grasime si sorici
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 200 ml vin alb
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura gem de caise
  • 1 lingura pasta de tomate
  • paprika iute si afumata
  • chili
Mod de preparare:
Spalam bucata de carne si crestam soriciul  oblic pe toata lungimea lui. Asezam bucata de carne in tava impreuna cu vinul, sare, piper,cimbru si foi de dafin. Acoperim tava si o lasam  peste noapte,intorcand-o periodic.Dam tava  la cuptor pana carnea se inmoaie. Daca este nevoie mai adaugam putina apa calduta.Cand zeama  a secat de trei sferturi  luam capacul. Amestecam intr-un castron pasta de rosii cu gemul de caise, chilli si paprika.Cu o pensula intindem amestecul format. Din cand in cand mai stropim cu sosul din tava si mai punem din amestecul de gem si pasta de timate pana sosul  scade.

Cotlet de porc picant  cu glazura de gem de caise

Cotlet de porc picant  cu glazura de gem de caise

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...