Recent Posts

joi, 4 mai 2017

Pasca cu ciocolata si fructe tropicale

Pasca cu ciocolata si fructe tropicale



Pasca cu ciocolata si fructe tropicale

Ingrediente:

  • 700 gr branza
  • 300 gr smantana2
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 1 lingura rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 compot fructe tropicale
  • zahar pudra si bomboane in forma de oua ptr decor

Mod de preparare:

Scurgem branza bine si o mixam impreuna cu zaharul, galbenusurile, romul, zaharul vanilat. Adaugam  praful de budinca, omogenizam. Batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam la compozitie.Amestecam usor si turnam compozitia intr-o forma de tort cu inel, tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra fructele din compot bine scurse si le impingem usor cu dosul unei linguri. Dam forma la cuptor la foc mediu pana este gata(marginile incep sa rumeneasca)
Scoatem pasca si o lasam sa se raceasca.
Inainte de o felia cernem deasupra zahar pudra si ornam cu bombonele.
Pasca cu ciocolata si fructe tropicale

Pasca cu ciocolata si fructe tropicale
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...