Recent Posts

joi, 23 februarie 2017

Piersicute

Piersicute


Piersicute

 Ingrediente:

  • 3 oua intregi
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • un praf de sare
  •  vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 450-500 gr faina
  • 200 gr unt
  • 2 linguri zahar+ptr decor
  • 100 gr nuci macinate
  • 1 lingura cacao neagra
  • 1 lingura rom
  • zeama de  sfecla rosie fiarta ptr colorat

Mod de preparare:

Mixam ouale cu zaharul, uleiul, praful de sare si vanilia, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt . Framantam bine aluatul si il dam la rece ptr 1/2 de ora. Facem bilute cat o nuca din aluat si le asezam in tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.
Scoatem fursecurile si le lasam la racit.Dupa ce s-au racit cu o lingurita sau coada unei lunguri mari scoatem cu atentie interiorul fursecului, avand grija sa nu o sfaramam.
Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul. Adaugam cacao, rom, nuci macinate si 3/4 din  compozitia pe care am scos-o din fursecuri. Omogenizam bine si umplem interiorul fursecurilor. Lipim cate 2 fursecuri, apoi le trecem prin zeama de sfecla si zahar tos.
Piersicute

Piersicute

Piersicute

 

 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...