Recent Posts

luni, 25 iulie 2016

Bors de miel cu mazare

Bors de miel cu mazare

Bors de miel cu mazare

Ingrediente pentru Bors de miel cu mazare:

  • 600 gr carne de miel cu os(de pe sira spinarii)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 gr mazare congelata
  • 1 ardei gras galben
  • 200 ml suc de rosii
  • 1/2 l bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde

 Mod de preparare pentru Bors de miel cu mazare:

Curatam bine carnea de grasime si o tinem 10 minute in apa rece. O scurgem si o punem la fiert in apa rece. Spumam bine si o lasam sa fiarba 15 minute. Intre timp pregatim legumele. Curatam morcovul, il  spalam si il taiem cubulete, la fel procedam si cu ardeiul gras, iar ceapa o tocam marunt.
Adaugam legumele si le lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam sucul de rosii, borsul clocotit separat, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 5 minute. Inainte de a opri focul adaugam mararul tocat fin.
Servim  borsul fierbinte.
Bors de miel cu mazare
 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...