Bors de miel cu mazare
Ingrediente pentru Bors de miel cu mazare:
- 600 gr carne de miel cu os(de pe sira spinarii)
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 200 gr mazare congelata
- 1 ardei gras galben
- 200 ml suc de rosii
- 1/2 l bors
- sare
- piper negru macinat
- marar verde
Mod de preparare pentru Bors de miel cu mazare:
Curatam bine carnea de grasime si o tinem 10 minute in apa rece. O scurgem si o punem la fiert in apa rece. Spumam bine si o lasam sa fiarba 15 minute. Intre timp pregatim legumele. Curatam morcovul, il spalam si il taiem cubulete, la fel procedam si cu ardeiul gras, iar ceapa o tocam marunt.Adaugam legumele si le lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam sucul de rosii, borsul clocotit separat, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 5 minute. Inainte de a opri focul adaugam mararul tocat fin.
Servim borsul fierbinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu