Recent Posts

duminică, 5 august 2012

Chec de cacao


Chec de cacao


Ingrediente:

  •  4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri apa
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura rom
  • un praf de sare
  • zahar pudra vanilat  ptr ornat
  • 1/2 plic praf de copt

 Mod de preparare:

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare pana se intaresc.Se adauga zaharul si se bat in continuare pana se obtine o consistenta groasa.Se adauga galbenusurile,apoi uleiul,romul si apa.Se amesteca faina cu cacaua si praful de copt si se cern deasupra.Se amesteca cu o lingura de lemn de sus in jos pana la omogwenizare.Se toarna compozitia intr- o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit  timp de 35-40 de minute.(pana trece proba scobitorii )Se lasa la racit,apoi se pudreaza cu zahar.Se taie felii.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...